Verzenden

Hier vind je alle informatie omtrent de verzending van je bestelling.

Verzendmethode

Wij versturen onze artikelen indien mogelijk altijd per post. Dit doen wij in een veilige bubbel envelop om het product onderweg te beschermen. Indien het bestelde product niet door de brievenbus past wordt je bestelling per pakketpost verzonden.

Levertijden / Verzendkosten

Indien je op werkdagen voor 17uur bestelt versturen wij je bestelling dezelfde nog. De kosten voor verzending zijn gratis binnen Nederland en €2,95 om je bestelling naar België te versturen. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je bestelling niet door de brievenbus past. Wij versturen je bestelling dan per pakketpost. De verzendkosten bedragen in dit geval €5,95 voor Nederlandse zendingen en €9,95 voor zendingen naar België.

Vertraging

Het kan voorkomen dat bij de levering van je bestelling vertraging optreedt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Veelvoorkomende oorzaken zijn bijvoorbeeld feestdagen of slecht weer. Wij verzoeken je in dit soort gevallen nog even geduld te hebben. Indien je na een aantal dagen nog steeds je bestelling niet hebt ontvangen dan kun je contact met ons opnemen.

terug naar de klantenservice pagina