Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je alle veel voorkomende vragen die aan ons gesteld worden. Indien het antwoord op je vraag hier niet staat kun je voor vragen over je bestelling een kijkje nemen op de klantenservice pagina en voor vragen over piercings op de piercing maten en materialen pagina.

Welke piercing maat heb ik?

Indien je niet weet welke maat je hebt kun je dit navragen bij je piercer of met behulp van een schuifmaat opmeten. De meest voorkomende piercing maten zijn bij: Navelpiercings 1,6 mm, Traguspiercings 1,2 mm, Tongpiercings 1,6 mm en bij Wenkbrauwpiercings 1,2 mm.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnnen Nederland verzenden wij gratis en wij rekenen €2,95 om je bestelling naar België te versturen. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je bestelling niet door de brievenbus past. Wij versturen je bestelling dan per pakketpost de verzendkosten bedragen in dit geval €5,95.

Leveren jullie in België?

Woon je in Belgie en wil je een piercing kopen op Onlinepiercingskopen.nl? Geen enkel probleem! Wij leveren ook in Belgie de verzendkosten zijn wel iets hoger. In plaats van gratis verzending betaal je in Belgie €2,95 voor de verzending van je bestelling.