OPK Punten Sparen

Wij vinden het leuk dat jij je piercings koopt op Onlinepiercingskopen.nl en willen je daarvoor graag belonen. Je kan daarom vanaf nu OPK punten sparen voor korting op je volgende bestelling.

Wat zijn OPK punten?

Je kunt met behulp van OPK punten sparen voor korting op Onlinepiercingskopen.nl. Je hebt hier wel een account voor nodig een account kun je hier aanmaken. Vervolgens spaar je punten met elke euro die je uitgeeft binnen de webshop.

Je kunt ook punten verdienen door foto's van een gekocht product te uploaden, je vrienden over ons te vertellen, door pagina's op onze webshop te liken op Facebook, berichten te sturen via Twitter of ons doormiddel van Google+. Hieronder zie je hoeveel punten je exact kunt verdienen en op welke wijze.
 

Wisselkoers

Je kunt 60 Punten inruilen voor 1 euro. Er zit geen minimum verbonden aan het aantal punten dat je kunt uitgeven. De punten zijn voor 365 dagen (1 jaar) geldig.

 • +4 punten Per bestede euro op Onlinepiercingskopen.nl
 • +8 punten Voor het schrijven van een review
 • +20 punten Voor het plaatsen van een foto
 • +20 punten Door je aan te melden op onze nieuwsbrief
 • +8 punten Voor een aanmaken van een account
 • +8 punten Bestelling geplaatst door vriend of vriendin

Richtlijnen

Voor het gebruik van OPK punten heb je een account nodig en de punten zijn 1 jaar geldig na uitgave. Wanneer je de punten niet binnen een jaar uitgeeft komen deze punten te vervallen. Je ontvangt je punten 17 dagen nadat je bestelling is verzonden en bij een review en bij het uploaden van een foto worden de punten pas toegekend nadat de review of foto is goedgekeurd. Indien een bestelling binnen 17 dagen wordt geannuleerd worden de punten niet bijgeschreven.
 

Richtlijnen Klantfoto's

Wanneer je een klantfoto instuurt is het belangrijk dat deze foto voldoet aan enkele richtlijnen. Je foto wordt door ons bekeken en vervolgens wordt je foto goedgekeurd indien hij voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Het product dient het hoofdonderwerp van de foto te zijn
 • Maak een aparte foto per product
 • Het sierraad dient gedragen te worden op de foto Indien je aan deze voorwaarden voldoet zal je foto worden goedgekeurd en ontvang je 20 OPK punten.
 • Veelgestelde vragen

  Hoe plaats ik een foto?

  1) Ga naar het product dat je bij ons hebt aangeschaft.

  2) Scrol naar beneden en ga naar het kopje klantfoto's

  3) Je kunt hier inloggen en vervolgens je foto uploaden. De punten worden bijgeschreven na goedkeuring van je foto.


  Hoe plaats ik een review?

  1) Ga naar het product dat je bij ons hebt aangeschaft.

  2) Open de tab reviews onder de productpagina.

  3) Je kunt hier inloggen en vervolgens een review plaatsen. De punten worden bijgeschreven na goedkeuring van je review.