Plugs & Tunnels

Plugs en Tunnels Op zoek naar een nieuwe Plug of Tunnel? Op deze pagina vind je al onze Plugs & Tunnels. Weet je nog niet precies welke Plug of Tunnel je wilt kopen? Maak dan gebruik van de filters links op deze pagina om gemakkelijk de piercing te vinden waar je naar op zoek bent.

1-18 van 139

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-18 van 139

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Online Plugs & Tunnels

Op Onlinepiercingskopen.nl vind je een uitgebreid assortiment van verschillende Plugs & Tunnels. Je vindt bij ons sieraden in alle soorten en maten van organics tot aan chirurgisch stalen sieraden. Op Onlinepiercingskopen.nl is er voor iedereen een leuk setje plugs of tunnels te vinden. Let bij het aanschaffen van een nieuw setje sieraden naast op de maat ook op het draagvlak. Meer informatie over maten en/of materialen van de sieraden? Bekijk onze maten & materialen pagina.

Merk Plug & Tunnel Piercings Kopen

Op Onlinepiercingskopen.nl vind je plug en tunnels sieraden van onder andere de merken Bodyvibe, Halftone, Urban Star, Kaos Softwear en Diablo Organics. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook verschillende piercings van ons eigen huismerk.

Onlinepiercingskopen.nl is officieel dealer van alle merken in het assortiment en je kan daarom bij ons tenminste dezelfde service verwachten als bij de lokale piercer. Wanneer je online je bestelling plaatst heb je de bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. Bestel daarom je piercings online: veilig, snel en gemakkelijk.