Microdermals

Microdermals
Op zoek naar een nieuwe Microdermal? Op deze pagina vind je al onze Microdermals. Weet je nog niet precies welke Microdermal je wilt kopen? Maak dan gebruik van de filters links op deze pagina om gemakkelijk de piercing te vinden waar je naar op zoek bent.

1-18 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-18 van 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Online Microdermals

Op Onlinepiercingskopen.nl vind je een uitgebreid assortiment van verschillende microdermals. Wij hebben zowel opschroefbare accessoires als volledige dermal anchors in assortiment, er is voor ieder wat wils. Een keer je sieraad wat minder opvallend dragen in je piercing? Ook retainers voor de microdermal vind je bij ons.

Microdermal Kopen

Op Onlinepiercingskopen.nl vind je Microdermals van ons eigen huismerk. De piercings zijn van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij verkopen onder andere chirurgisch stalen, titanium en veertienkaraat gouden microdermals

Bij Oonlinepiercingskopen.nl geniet je tenminste dezelfde service als bij de lokale piercer. Wanneer je online je bestelling plaatst heb je de bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. Bestel daarom je piercings online: veilig, snel en gemakkelijk. Niet tevreden? Binnen na ontvangst 30 dagen mag je je bestelling ongebruikt retourneren.