Betalen

Hier vind je alle informatie omtrent het betalen van je bestelling op Onlinepiercingskopen.nl.

Betaalmogelijkheden

Je kunt je bestelling bij Onlinepiercingskopen.nl op verschillende manieren afrekenen. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd betalen via je eigen bank. Je wordt na het plaatsen van een bestelling doorgestuurd naar de website van je bank om de betaling te voltooien. Na het betalen van de bestelling kunnen wij je bestelling direct versturen.

 
MisterCash

Bestel je vanuit Belgiƫ dan kun je gemakkelijk betalen met MisterCash. Wanneer je kiest om te betalen met behulp van MisterCash wordt je bestelling direct na het plaatsen van je bestelling verder verwerkt en verstuurd.

 
Paypal

Je kunt ook met Paypal veilig piercings aanschaffen. Tevens kun je gebruik maken van Paypal indien je wilt betalen met een creditcard.

 
Vooruitbetaling / Overboeking

Kun je niet direct betalen bij het plaatsen van de bestelling? Geen probleem je kunt ook het geld achteraf zelf overmaken op onze rekening, ook voor klanten uit Belgiƫ is dit een handige optie. Je kunt dan betalen met het IBAN en BIC nummer. Let op: wij versturen je bestelling pas zodra de betaling bij ons binnen is dit kan soms 3-4 werkdagen duren bij internationale betalingen.

 
Mastercard

Je kunt bij ons ook snel en veilig afrekenen met je Mastercard creditcard. Wij brengen voor het betalen met je creditcard een kleine vergoeding in rekening van 45 eurocent.

 
Visa

Je kunt bij ons ook snel en veilig afrekenen met je Visa creditcard. Wij brengen voor het betalen met je creditcard een kleine vergoeding in rekening van 45 eurocent.

 
Afterpay / Achteraf Betalen

Je bestelling niet direct afrekenen, maar achteraf betalen met behulp van Afterpay. Je bestelling wordt direct verstuurd en je kunt achteraf betalen. Voor deze betaaloptie wordt 0,95 eurocent in rekening gebracht..

Kortingscoupon

Wanneer je beschikt over een kortingscoupon of een cadeaubon dan kun je deze gebruiken bij het plaatsen van je bestelling. Je kunt de kortingscode opgeven in het winkelmandje of tijdens het afrekenen. De korting wordt dan automatisch in mindering gebracht op het totaalbedrag van je bestelling.

Facturen

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch van ons een orderbevestiging. Zodra de betaling bij ons binnen is versturen wij je ook per e-mail de factuur behorende bij je bestelling. Indien je op een later moment alsnog je factuur wilt opvragen dan kun je dit doen via je account op Onlinepiercingskopen.nl. Je kan via jouw account bij elke bestelling die je hebt geplaatst de bijbehorende factuur downloaden.

terug naar de klantenservice pagina